Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısını kel görmek

Rüyada nişanlısını kel görmek

Rüyada nişanlısını kel görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada nişanlısını kel gördüyseniz:

  • Haddinden fazla kafa karıştıran istek veya ihtiyaçlar söz konusu olabilir.

Rüyada nişanlısını kel görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, düşmanından uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kel sevgili görmek hak yolunu bulacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasi kel görmek mülkiyetinin de artacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu kel görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine inanılır.

Rüyada kafasının kel olduğunu görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet eder.

Rüyada annesini kel görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kel birinin saçlı görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments