Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasının kel olduğunu görmek

Rüyada kafasının kel olduğunu görmek

Rüyada kafasının kel olduğunu görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kafasının ortasının kel olduğunu görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada kafanın ortasını kel görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada kafayı kel görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işarettir.

Rüyada kel kafa öpmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasının yarısını kel görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafanın yarısını kel görmek masa başı bir işe gireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, işlerinden feragat edeceğine delalet eder.

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasının kel olduğunu görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments