Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kel görmek

Rüyada çocuğunu kel görmek

Rüyada çocuğunu kel görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kırgınlık yaşanacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu kel gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Rüyada çocuğunu kel görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçının tepesini kel görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçları kel görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşını kel görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kafasının kel olduğunu görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kel birini görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç dökülüp kel kalmak girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada bayanı kel görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, amacına ulaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments