Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlını dövmek

Rüyada nişanlını dövmek

Rüyada nişanlını dövmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, maneviyata yöneleceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlını dövmek gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada nişanlını dövmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada nişanlısını dövmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalettir.

Rüyada nişanlıyı dövmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, durgunlaşacağına yorulur.

Rüyada cinleri dövmek büyük zararlardan kurtulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Rüyada enişte dövmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediye dövmek sıkıntıların aşılacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işarettir.

Rüyada okul müdürünü dövmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine işaret eder.

Rüyada eşini sopayla dövmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments