Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinleri dövmek

Rüyada cinleri dövmek

Rüyada cinleri dövmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada cinleri dövmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri yarım bırakmayın.

Rüyada cin dövmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada cinleri dövmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine tabir olunur.

Rüyada cini dövmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada cin hakkında konuşmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada cini boğmak işte de mutlu olunacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin biber görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, doğru bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada cin doğurmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi cin olarak görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments