Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlık ve gelinlik görmek

Rüyada nişanlık ve gelinlik görmek

Rüyada nişanlık ve gelinlik görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, paraya ve mala kavuşacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada nişanlık ve gelinlik gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlısını gelinlikle görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine yorulur.

Rüyada gelinlikle nişanlanmak çok büyük paralar kazanılacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalettir.

Rüyada nişanlını gelinlikle görmek kötü bir habere veya tehlikeye, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, arkasından gıybet edeceğine işarettir.

Rüyada nişanda gelinlik giymek hayata küsecek duruma geleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ve nişanlanmak malını ve canını emniyete alacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlık ve gelinlik görmek işlerinde yenilikler yapacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip nişanlanmak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments