Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısını gelinlikle görmek

Rüyada nişanlısını gelinlikle görmek

Rüyada nişanlısını gelinlikle görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada nişanlısını gelinlikle gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınızın ya da ilişkilerinizin karınca adımlarıyla ilerlediğini düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada gelinlik nişanlık giymek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ve nişanlanmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlikle nişanlanmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada nişanlısını gelinlikle görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada nişanda gelinlik giymek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip nişanlanmak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada nişanlını gelinlikle görmek çok sevineceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, onun zamanını çalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments