Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanmış birini görmek

Rüyada nişanlanmış birini görmek

Rüyada nişanlanmış birini görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlanmış birini gördüyseniz:

  • Biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada eşinin nişanlandığını görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada zorla nişanlanmak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlı bir erkek görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına rivayet eder.

Rüyada nişan için alışveriş yapmak atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine inanılır.

Rüyada nişanlınla gezmek onlar tarafından yüceltileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada nişan yüzüğü değiştirmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu nişanlık giymek işlerinin çoğalacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada nişan yüzüğünü düşürmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments