Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğünü düşürmek

Rüyada nişan yüzüğünü düşürmek

Rüyada nişan yüzüğünü düşürmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü düşürmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek sorunlar karşısında hemen umutsuzluğa kapılıp moralinizi bozmayın.

Rüyada nişan yüzüğünü düşürmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada nişan yüzüğü düşürmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünün çatladığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, esenlik bulacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada nişan yüzüğü attığını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada büyük nişan yüzüğü görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerini silip atacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına inanılır.

Rüyada nişan yüzüğü değiştirmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş nişan yüzük görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinde nişan yüzüğü görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments