Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlı bir erkek görmek

Rüyada nişanlı bir erkek görmek

Rüyada nişanlı bir erkek görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, engel teşkil edeceğine işaret eder.

Rüyada nişanlı bir erkek gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi veya özsaygıyı kaybedebileceğiniz, güvensizlik temasının ön plana çıkabileceği zamanlar.

Rüyada erkek kardeşinin nişanlandığını görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlı bir erkek görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle nişanlanmak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine inanılır.

Rüyada erkek nişan yüzüğü görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle nişanlanmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle nişanlandığını görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada erkek kardeşle nişanlanmak rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, zor bir döneme girileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlanmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments