Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin nişanlandığını görmek

Rüyada eşinin nişanlandığını görmek

Rüyada eşinin nişanlandığını görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada eşinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda ya da sosyal yaşamınızda hareketlilik var.

Rüyada eşinin başkasıyla nişanlandığını görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin nişanlandığını görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada eski eşinin nişanlandığını görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eşini nişanlanırken görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalettir.

Rüyada eşle nişanlanmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarını atacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşle nişanlanmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalettir.

Rüyada eşiyle nişanlandığını görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip nişanlanmak farklı şeyler deneyeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments