Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlınla gezmek

Rüyada nişanlınla gezmek

Rüyada nişanlınla gezmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kalben çok rahat edileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret eder.

Rüyada nişanlınla gezmek gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Rüyada nişanlınla gezmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir erkekle gezmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet eder.

Rüyada gece ormanda gezmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, iflasın eşiğine geleceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda gezdiğini görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gezmek istemek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, biraz dinleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ata binip gezmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Rüyada oda gezmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evinde gezmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments