Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanı attığını görmek

Rüyada nişanı attığını görmek

Rüyada nişanı attığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanı attığını gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Rüyada nişanı attığını görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü attığını görmek hayatının güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, mevkilerinin yüksek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının nişan attığını görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının nişan attığını görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet eder.

Rüyada nişan attığını görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının nişanlanmak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığınız birisiyle nişanlanmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments