Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan attığını görmek

Rüyada nişan attığını görmek

Rüyada nişan attığını görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalet eder.

Rüyada nişan attığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda üzerine gitmeniz durumunda misliyle karşılık görme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Rüyada nişanı attığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan attığını görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada nişan yüzüğü attığını görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının nişan attığını görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının nişan attığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, sevdiği birini kırmaya işaret etmektedir.

Rüyada çirkin biriyle nişanlanmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişana gitmek için hazırlanmak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, sabit geliri olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya rivayet eder.

Rüyada altın nişan yüzüğü görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, hoş olaylar yaşayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments