Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğünün kırılmasını görmek

Rüyada nişan yüzüğünün kırılmasını görmek

Rüyada nişan yüzüğünün kırılmasını görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada nişan yüzüğünün kırılmasını gördüyseniz:

  • Belli bir alana ya da amaca konsantre olarak daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada nişan yüzüğünün kırıldığını görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada nişan yüzüğünün kırılmasını görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış nişan yüzüğü görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yüzüğü kırılmış görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sorumlu tutacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek şükrederek yaşayacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, makamının artacağına delalet eder.

Rüyada gümüş yüzüğün kırılmasını görmek yeni bir makama sahip olunacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada yüzüğünü kırılmış görmek iş hayatında rahat edileceğine, az çalışarak çok gezeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzüğünün kırıldığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments