Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış nişan yüzüğü görmek

Rüyada kırılmış nişan yüzüğü görmek

Rüyada kırılmış nişan yüzüğü görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, bir organizasyona katılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Rüyada nişan yüzüğünün kırılmasını görmek maddi gücünün de daimi olacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada nişan yüzüğünün kırıldığını görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Rüyada kırılmış nişan yüzüğü görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına yorulur.

Rüyada yüzüğü kırılmış görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada yüzüğünü kırılmış görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine delalettir.

Rüyada evlilik yüzüğünün kırıldığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzüğün kırıldığını görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğünün kırılmasını görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments