Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğünün kırıldığını görmek

Rüyada yüzüğünün kırıldığını görmek

Rüyada yüzüğünün kırıldığını görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • Bildiklerinizi değil yaptıklarınızı önemsetme kabiliyetiniz var, bunu kullanmaya çalışın.

Rüyada nişan yüzüğünün kırıldığını görmek yanlış yatırımlar yapacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış gümüş yüzük görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kendisini çok yıpratacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün kırıldığını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada altın yüzüğün kırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada altın yüzüğünün kırıldığını görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işarettir.

Rüyada tektaş yüzüğün kırıldığını görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek her zaman sevgi göreceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzüğün kırılmasını görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hak yoluna döneceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments