Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğü kırılmış görmek

Rüyada yüzüğü kırılmış görmek

Rüyada yüzüğü kırılmış görmek yapılan işte ustalaşılacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, şeytanın aklına uyacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, güzel haberler alacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada yüzüğü kırılmış gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada gümüş yüzüğün kırıldığını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük taşı kırılması görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada yüzüğü kırılmak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işlerinin günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğün kırıldığını görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına delalettir.

Rüyada gümüş yüzüğün kırılmasını görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlilik yüzüğünün kırıldığını görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet eder.

Rüyada yüzüğü kırılmış görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments