Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük nişan yüzüğü görmek

Rüyada büyük nişan yüzüğü görmek

Rüyada büyük nişan yüzüğü görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, başarının garantileneceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Rüyada büyük nişan yüzüğü görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalettir.

Rüyada altın nişan yüzük görmek elinin sıkışacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada nişan yüzüğü görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlan yüzüğü takmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın nişan yüzüğü takmak kalbinin küt küt edeceğine, ağız tadına kavuşacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada altın nişan yüzüğü görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, muradın yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kırık nişan yüzüğü görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, geri plana düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments