Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğü vermek

Rüyada nişan yüzüğü vermek

Rüyada nişan yüzüğü vermek ferah düzeyinin yükseleceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü vermek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirebilirseniz bir sonraki adımda neler yapacağınızı daha kolay kavrayabilirsiniz.

Rüyada nişan yüzük taktığını görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişan yüzüğü bulmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasında nişan yüzüğü görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü başkasına vermek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, rütbe edineceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü taktığını görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Rüyada nişan yüzüğünü satmak bunun da geleceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünün kırılmasını görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments