Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğü almak

Rüyada nişan yüzüğü almak

Rüyada nişan yüzüğü almak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, planların aksayacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü almak gördüyseniz:

  • Etki alanınızı genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada nişan yüzüğünün kırılmasını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada nişan yüzüğü vermek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü attığını görmek helal kazanç elde edeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, daha çok iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada altın nişan yüzük görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada parmakta nişan yüzüğü görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sağlık ve şifa bulacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yüzük takmak nişanlanmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments