Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan töreninde olmak

Rüyada nişan töreninde olmak

Rüyada nişan töreninde olmak onlardan büyük hayır göreceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına işaret eder.

Rüyada nişan töreninde olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bankalarla ilişkilerinizi veya bütçenizi ilgilendiren hassas durumlar oluşabilir.

Rüyada nişan törenini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işarettir.

Rüyada nişan töreni yapmak kazaya ve belaya yakın olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan töreninde olmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada nişan töreni görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, şansa delalet eder.

Rüyada kendi nişan törenini görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına inanılır.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ödül töreni görmek yeni bir ortama girileceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalettir.

Rüyada ödül törenine katılmak arabuluculuk yapılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments