Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan töreni yapmak

Rüyada nişan töreni yapmak

Rüyada nişan töreni yapmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, ömrünün uzun olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada nişan töreni yapmak gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Rüyada nişan töreni yapmak şansının bahtının açılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına inanılır.

Rüyada nişan töreninde olmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan törenini görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada kendi nişan törenini görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan töreni görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dini tören görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, işlerinde bereket olacağına yorulur.

Rüyada tören alayı görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, önemli bir lider haline geleceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işarettir.

Rüyada kep töreni görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments