Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kurdele görmek

Rüyada renkli kurdele görmek

Rüyada renkli kurdele görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, bunun da geleceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli kurdele gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin alması gereken dersler olabilir.

Rüyada renkli kurdele görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kurdele görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada kurdele kesmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada kurdele yutmak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kurdeleli yüzük görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saça kurdele takmak maddi kayıpların olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalettir.

Rüyada lacivert kurdele görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada makasla kurdele kesmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments