Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı nişan kurdelesi görmek

Rüyada kırmızı nişan kurdelesi görmek

Rüyada kırmızı nişan kurdelesi görmek sermayenin harcandığına değeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı nişan kurdelesi gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir.

Rüyada kırmızı nişan kurdelesi görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, başarıları ile konuşulacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan kurdelesi görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kurdele takmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kurdeleli bilezik görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, üzücü haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kurdele bağlamak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kurdeleli alyans görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments