Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kurdele görmek

Rüyada mavi kurdele görmek

Rüyada mavi kurdele görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hasta olacağına alamet eder.

Rüyada mavi kurdele gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Rüyada mavi kurdele görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Rüyada mavi kurdeleli altın görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada kurdele görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan kurdelesi görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, işinin başına geçeceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kurdele bağlamak büyük miktarlarda para kazanılacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulur.

Rüyada kırmız kurdele görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, onu doyasıya yaşayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saça kurdele takmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah kurdele görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments