Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan kalabalığı görmek

Rüyada nişan kalabalığı görmek

Rüyada nişan kalabalığı görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan kalabalığı gördüyseniz:

  • Olayları doğru şekilde karşılayabilmek için hızlı hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada kalabalık nişan görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulur.

Rüyada nişan kalabalık görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada nişan kalabalığı görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir kalabalık görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada kalabalık ortamda olmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kalabalık sokak görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, ağlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada komşuda kalabalık görmek geniş geniş yaşayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalık bi ev görmek işlerin rast gideceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments