Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık sokak görmek

Rüyada kalabalık sokak görmek

Rüyada kalabalık sokak görmek rızkının sonsuz olacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada kalabalık sokak gördüyseniz:

  • Rekabetçi tartışmalara girerek vakit kaybetmemelisiniz.

Rüyada kalabalık sokak görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına alamet eder.

Rüyada sokakta kalabalık görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokakta duş almak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına alamet eder.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına inanılır.

Rüyada sokakta gezmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatının da kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gece sokakta yürümek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta koşmak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada sokakta çiş yapmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments