Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir kalabalık görmek

Rüyada büyük bir kalabalık görmek

Rüyada büyük bir kalabalık görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına delalettir.

Rüyada büyük bir kalabalık gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalısınız, kararlarınızı duygularınızdan bağımsız almanız gerekiyor.

Rüyada büyük kalabalık görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük kalabalık görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulur.

Rüyada çok büyük bir kalabalık görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir kalabalık görmek ferahlık veren sözler duymaya, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada büyük bi kalabalık görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta oturmak maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalettir.

Rüyada kalabalık denizde yüzmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret eder.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments