Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık nişan görmek

Rüyada kalabalık nişan görmek

Rüyada kalabalık nişan görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, ortağından ayrılacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, dertlerin artacağına yorulur.

Rüyada kalabalık nişan gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız vasıtasıyla, karşı cinsten birisi ile tanışmanız mümkündür.

Rüyada nişan kalabalığı görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kalabalık nişan görmek büyük paralar kazanılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan kalabalık görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalıkta bulunmak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret eder.

Rüyada çok kalabalık düğün görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına inanılır.

Rüyada kalabalığa yemek ikram etmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir kalabalık görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kalabalıkta görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments