Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık ortamda olmak

Rüyada kalabalık ortamda olmak

Rüyada kalabalık ortamda olmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık ortamda olmak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir.

Rüyada kalabalık ortamda yemek yemek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, çok büyük kötülemeler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık ortamda olmak arkadaşlarla aranın bozulacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kalabalık ortamda namaz kılmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık ortamda tatlı yemek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Rüyada kendini kalabalık bir ortamda görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalık bir ortam görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kalabalık bir ortama girmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık ortamda ağlamak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments