Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan elbisesi almak

Rüyada nişan elbisesi almak

Rüyada nişan elbisesi almak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, aydınlanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada nişan elbisesi almak gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Rüyada siyah nişan elbisesi giymek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Rüyada kirmizi nişan elbisesi görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalettir.

Rüyada siyah nişan elbisesi görmek çekilen hasretin biteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mor nişan elbisesi görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, varlıklı kimse olacağına, asık yüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan elbisesi giymek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan elbisesi almak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yepyeni biri haline geleceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişanda siyah elbise giymek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments