Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayram çikolatası yemek

Rüyada bayram çikolatası yemek

Rüyada bayram çikolatası yemek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına inanılır.

Rüyada bayram çikolatası yemek gördüyseniz:

  • Olayların üstüne gitmemeli veya durumunuzu mikroskopla incelemeyi bırakmalısınız.

Rüyada bayram çikolatası yemek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, emeğinden hayır göreceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bayram çikolatası görmek neşeli bir hayat süreceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayram yemeği görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayram şekeri yemek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı yemek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine inanılır.

Rüyada çikolata yemek ve ikram etmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolata gofret yemek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çikolatalı yaş pasta yemek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments