Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan bohçası görmek

Rüyada nişan bohçası görmek

Rüyada nişan bohçası görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, bedeninin de iyileşeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, ticaretinin genişleyeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada nişan bohçası gördüyseniz:

  • Temkinli olmaya devam edin.

Rüyada nişan bohçası hazırlamak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişan bohçası almak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalettir.

Rüyada nişan bohçası görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işarettir.

Rüyada bohçada altın görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde bohça görmek büyük bir ikilemde kalacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek bohçası görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada düğün bohçası görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz bohçası görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments