Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikahtan caymak

Rüyada nikahtan caymak

Rüyada nikahtan caymak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada nikahtan caymak gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Rüyada nikahtan caymak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, işlerinin duracağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada düğünden caymak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişandan caymak manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada imam nikahı kıldırdığını görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, emrinde insan çalıştıracağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına inanılır.

Rüyada nikah masasında görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendi nikah davetiyesini görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hayır işleri yapacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Rüyada evde nikah görmek helal rızık yiyeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikah masasında kalmak sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments