Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişandan caymak

Rüyada nişandan caymak

Rüyada nişandan caymak geçim derdi çekmeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada nişandan caymak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir.

Rüyada nişandan caymak gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işarettir.

Rüyada nikahtan caymak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet eder.

Rüyada düğünden caymak akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, hayatının afiyette geçeceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada turuncu nişanlık giymek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sorunların hallolacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kirmizi nişan elbisesi görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalettir.

Rüyada nişanlısını aldattığını görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada nişan tuvaleti giymek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşımın nişanlandığını görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, zaferlere doymayacağına, her zaman çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments