Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde nikah görmek

Rüyada evde nikah görmek

Rüyada evde nikah görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına inanılır.

Rüyada evde nikah gördüyseniz:

  • İyi düşünün iyi olsun.

Rüyada evde nikah kıymak tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde nikah görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun nikahını görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin nikahını görmek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada toplu nikah görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada nikah masasına oturmak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle nikah tazelemek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına inanılır.

Rüyada kendi nikahına yetişememek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments