Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah günü görmek

Rüyada nikah günü görmek

Rüyada nikah günü görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına inanılır.

Rüyada nikah günü gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada nikah günü almak maddi gücünün yerine geleceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah günü görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğum gününü kutlamak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü duymak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Rüyada kış günü görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin doğum gününü kutlamak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada mahşer günü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments