Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahşer günü görmek

Rüyada mahşer günü görmek

Rüyada mahşer günü görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, büyük mutluluk duyulacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mahşer günü gördüyseniz:

  • Belli bir iş, proje veya anlaşmayı sonuçlandırma veya sonlandırma ya da bazı ilişkilerinizin çerçevesini belirleme veya kendi kurallarınızı koyma konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada mahşer günü görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına işarettir.

Rüyada mahşer meydanını görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulur.

Rüyada mahşer gibi kalabalık görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kendini mahşerde görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahşer görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mahşere gitmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye işarettir.

Rüyada mahşer kalabalığı görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada doğum gününü kutlamak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments