Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at kellesi görmek

Rüyada at kellesi görmek

Rüyada at kellesi görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada at kellesi gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Rüyada at kellesi görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun kellesi ütmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine alamet eder.

Rüyada insan kellesi pişirmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada kelle soğan görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada insan kellesi görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, doğru olanı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kopmuş kelle görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, hem de para kaybettireceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kellesini kesmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kızarmış kelle görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments