Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle soğan görmek

Rüyada kelle soğan görmek

Rüyada kelle soğan görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kelle soğan gördüyseniz:

  • Evinizde çalışmalarınızı destekleyen değişiklikler yapabilir veya evden yürütebileceğiniz ek işler bulabilirsiniz.

Rüyada kelle soğan görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada adam kellesi görmek malının artmasına, bereketlenmesine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine yorulur.

Rüyada köpek kellesi görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada at kellesi görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelle yediğini görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kellesi yemek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet eder.

Rüyada kelle paça pişirmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada kuzu kellesi yemek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments