Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopmuş kelle görmek

Rüyada kopmuş kelle görmek

Rüyada kopmuş kelle görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kopmuş kelle gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada kelle almak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek kellesi görmek kudreti ve cesareti bulacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine alamet eder.

Rüyada sığır kellesi görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelle paça yapmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada kelle yemek kötü kişilerle karşılaşacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan kelle görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuz kellesi görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine alamet eder.

Rüyada kelle ütülemek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments