Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan kellesi görmek

Rüyada insan kellesi görmek

Rüyada insan kellesi görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada insan kellesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmak veya pazarlık etmek zor olabilir.

Rüyada insan kellesi yemek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, satışların düşeceğine rivayet eder.

Rüyada insan kellesi kesmek özlemelerin son bulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan kellesi görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Rüyada insan kelle görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada insan kellesi pişirmek fırsatların elden kaçırılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküz kellesi görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Rüyada koyun kellesi temizlemek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet eder.

Rüyada kelle soğan görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, eşlerin boşanacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments