Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kellesini kesmek

Rüyada birinin kellesini kesmek

Rüyada birinin kellesini kesmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kellesini kesmek gördüyseniz:

  • Doğrulara bağlı kalmalı ya da gerçekleri öğrenmelisiniz.

Rüyada birinin kellesini kesmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelle kesmek durulacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Rüyada insan kellesi kesmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kelle çorbası içmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelle paça çorbası görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle kesildiğini görmek kalbini kıracağına, gönlündeki gibi sevileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına inanılır.

Rüyada kelle pişirmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kuzu kellesi pişirmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments