Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehri görmek

Rüyada nehri görmek

Rüyada nehri görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada nehri gördüyseniz:

  • Bilmek istediğiniz şeyleri sorular sorarak öğrenebilirsiniz.

Rüyada nehri görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına delalettir.

Rüyada sütlü nescafe görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına inanılır.

Rüyada ne zaman öleceğini görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ne istediğini görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada münker ve nekiri görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehrin üstünden geçmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada nehre girmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada neptün gezegeni görmek maddi zarara uğrayacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments