Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde kayığa binmek

Rüyada nehirde kayığa binmek

Rüyada nehirde kayığa binmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde kayığa binmek gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Rüyada nehirde kayığa binmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karada kayığa binmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada kayığa binmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde kayığa binmek sorunlarının artacağına, yükseldikçe yükseleceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kayığa binmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalet eder.

Rüyada kayık binmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada nehirde sandala binmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments