Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir içinde olmak

Rüyada nehir içinde olmak

Rüyada nehir içinde olmak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Rüyada nehir içinde olmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizin için ilham verici veya bilgilendiri olabilir.

Rüyada denizin içinde nehir görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehir içinde balık görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada nehir içinde yürümek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada nehir içinde olmak kötü halinden eser kalmayacağına, hileye, fesada bulaşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine inanılır.

Rüyada nehir içinde görmek yüzünde güller açacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşillik ve nehir görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada siyah nehir görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde yıkanmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments