Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar yerken görmek

Rüyada nar yerken görmek

Rüyada nar yerken görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, eşlerin ayrılacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar yerken gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada nar yerken görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kudret narı almak kazanç kapılarının kapanacağına, kötü haberler alacağına, bunu şeref sayacağına alamet eder.

Rüyada nar resmi görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kötü noktalara geleceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işarettir.

Rüyada sarı nar görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada nar kabuğu görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar ağacı ekmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada muz ve nar görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada yarım nar görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, bekarsa evleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments