Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar kabuğu görmek

Rüyada nar kabuğu görmek

Rüyada nar kabuğu görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine delalettir.

Rüyada nar kabuğu gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada nar kabuğu görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kabuklu nar görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine yorulur.

Rüyada domates kabuğu görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabuklu yer fıstığı görmek sosyal konumunun değişeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada kavun kabuğu görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalettir.

Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa görmek problemleri teker teker çözeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada ayçekirdeği kabuğu görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, mekân değiştireceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada soğan kabuğu görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, namaz kılacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments