Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz çekirdeği ayıklamak

Rüyada karpuz çekirdeği ayıklamak

Rüyada karpuz çekirdeği ayıklamak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, başarılar elde edileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada karpuz çekirdeği ayıklamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada karpuz çekirdeği ayıklamak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekirdekli karpuz görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çekirdekli karpuz yemek kendine geleceğine, dualarının kabul olacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol çekirdekli karpuz görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, şansının hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekirdeksiz karpuz yemek bunalımlı günler geçirileceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalet eder.

Rüyada karpuz çekirdeği görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada saçtan sirke ayıklamak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, borçların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada çöp ayıklamak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments